Asieldier van de Week

De oudste bewoner in De Dierenstee is poes Moos. Met haar zestien jaar is zij met recht een senior te noemen. Dat Moos op deze leeftijd een nieuw thuis moet zoeken is natuurlijk niet fijn voor haar, maar dat ligt absoluut niet aan Moos zelf. Haar eigenaar overleed onlangs en daarom woont deze knappe schildpadpoes nu in De Dierenstee, klaar om te verhuizen!
Moos is een leuke en aanhankelijke poes die van aandacht houdt, maar daarnaast ook af en toe lekker haar eigen gang wil gaan. Ze is een hele gezellige huisgenoot, maar niet één die de hele dag achter je aanloopt. Overigens laat deze leuke dame niet de kaas van haar brood eten. Zoals veel schildpadpoezen kan Moos je af en toe goed duidelijk maken waar het op staat, maar dat uitgesproken karakter maakt haar echt een hele leuke huisgenoot.
De medewerkers van De Dierenstee gunnen Moos heel snel een rustig en fijn thuis waar ze haar oude dag mag gaan doorbrengen. Dat moet wel een thuis zijn zonder andere huisdieren, want zeker aan katten heeft Moos echt een hekel. Verder is een tuin een must, want ook op haar oude dag gaat Moos nog graag naar buiten.
Passend bij haar leeftijd is bij Moos staar geconstateerd, maar verder is ze nog in goede gezondheid. Natuurlijk weet niemand hoelang Moos en haar nieuwe baas nog van elkaar mogen genieten, maar hopelijk is dat zo lang mogelijk. Wie kan Moos een rustige en liefdevolle oude dag bieden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur